full body massage


 

Full Body Massage, van regisseur Nicolas Roeg ( 1995 TV)

Mimi Rogers speelt een galeriehoudster die iedere week haar massage krijgt van een jonge aantrekkelijke masseur. Wanneer hij de afspraak afzegt en een vervanger stuurt, verandert haar leven voorgoed.

De nieuwe masseur, een rol van Bryan Brown, is ouder en heeft meer ervaring. Hoezeer zij ook wenst dat haar vaste masseur terug zal komen, ze kan niet ontkennen dat de nieuwe masseur al haar gevoelige plekjes weet te vinden...Sterker nog, de nieuwe masseur legt haar ziel en zaligheid bloot onder het masseren!

Er ontstaat een zoektocht naar de innerlijke waarheid van beiden en dan blijkt dat ze allebei 'opgesloten' hebben gezeten in een web van onwaarheden en leugens. Eigenlijk lijken ze heel erg op elkaar. Het wordt een filosofisch spel van aantrekken en afstoten.

Maar wie nu denkt dat de twee onder de lakens duiken, heeft het mis. Full Body Massage is zeker geen seksfilm, of zelfs erotisch te noemen. De masseur verstaat zijn vak goed en blijft professioneel. Het enige erotische , wat ik op zich niet afstotend vond, waren de borsten van Mimi Rogers. En die mogen gezien worden!

Ik wist eigenlijk niet wat ik met deze film aanmoest: aan de ene kant wilde ik hem na een kwartier al afzetten, aan de andere kant was er iets wat mij overhaalde om te blijven kijken. Dat heb je wel eens...

 

 terug naar de vorige pagina