fast food fast women


 

Fast Food Fast Women, van regisseur Amos Kollek (2000)

Al in haar vorige film met Amos Kollek als regisseur werd ik 'gegrepen' door het acteertalent van Anna Thomson. Nu was er dan eindelijk een nieuwe film. De verwachtingen waren heel hoog, omdat 'Sue' gewoon een hit was. Gelukkig kan ik zeggen dat het duo met 'Fast Food Fast Women' de verwachtingen meer dan overtroffen heeft!

De film gaat over gewone mensen in Manhattan. De hoofdrolspeelster,Bella ( Anna Thomson), is serveerster in een fastfoodrestaurant. Ze ziet op tegen haar 35e verjaardag en zit vast in haar relatie met een getrouwde man( hij wil niet scheiden van zijn vrouw). Haar moeder regelt een date met een neef van een vriendin, Bruno (Jamie Harris). 

Ze vinden elkaar wel aardig, maar er zijn geen vonken. Misschien komt dat omdat Bella die ontzettend veel van kinderen en dieren houdt, Bruno vertelt dat ze kinderen haat. Ze denkt dat haar kinderwens mannen af zal schrikken. Bruno op zijn beurt is zojuist 'opgezadeld' door zijn ex-vrouw met twee kinderen, waarvan er eentje van hem zelf is. Oeps...! Juist, ja!

Maar dan zijn er ook nog Paul bijvoorbeeld, een zestiger die na jaren alleen geweest te zijn, de stoute schoenen aantrekt en op de contactadvertentie reageert van Emily... Of Seymour die ontdekt dat ook bij hem de liefde nog volop aanwezig is...

In tegenstelling tot de film 'Sue' overwint hier de liefde en Bella ontdekt dat sprookjes wel degelijk bestaan!

Mooie, luchtige, vrolijke en ontroerende film over échte mensen in een grote stad;  een film die je een lekker gevoel geeft als je de bioscoopzaal verlaat!

Aanrader!!

 terug naar de vorige pagina