sylvia millecam


 

Sylvia Millecam, geboren 23 februari 1956 in Den Haag, is op 45 jarige leeftijd na een slepende ziekte overleden op 20 augustus 2001. Er is een fantastische vrouw heengegaan! 

Millecam, is afgeleid van 'Millecamps' in het Frans, en betekent zoveel als duizend velden. Dit sloeg heel erg op Sylvia, want het was een onwijs veelzijdige vrouw!

Haar 'zachte g' komt omdat ze in haar jeugd verhuisd is naar Limburg en daar in Maastricht de toneelschool volgde.

Sylvia is 2 keer uitgeroepen tot populairste vrouw van Nederland en is 'Miss Lingerie' geweest. Ze speelde bij het Volkstoneel en in de film 'Hector' met Urbanus. Op televisie heeft ze haar eigen show gehad en ook speelde ze met Huub Stapel in de comedy 'Sjans'. 

Sylvia Millecam in een uitdagend truitje!

klik voor een groter plaatje

Er zijn 2 hele mooie naaktreportages van haar gemaakt voor de Playboy en ook is zij actief geweest op muzikaal gebied. De cd 'Zoek je Herrie' bestaat uit hele leuke covers van bekende songs.

Tot 2000 was zij te zien in het populaire consumentenprogramma 'Ook dat nog' en ook maakte zij samen met Marnix Kappers  (speledingetje) het televisieprogramma voor mensen met een verstandelijke handicap, 'Knoop in je Zakdoek'. 

Veel zij u? Valt toch wel mee..?

Dit is natuurlijk nog lang niet alles, want dan zou dit overzicht te lang worden...

Ik heb zo'n bewondering voor Sylvia, omdat ze er altijd goed uitzag, wat ze ook aantrok. Verder vind ik het goed dat ze zo gewoon is gebleven ondanks haar succes. Ze deed gewoon waar ze zin in had en dat straalde ze ook uit. Leuk mens!

Sylvia is inmiddels begraven in Amsterdam in besloten kring van intimi.

Voor foto's van Sylvia kun je terecht bij een heleboel sites.

    

            

terug naar de vorige pagina