kim holland


 

Eindelijk dan een pagina over deze prachtige, zeer sensuele seksbom, Kim Holland! Deze in de hofstad woonachtige vrouw is wat je noemt een laatbloeier. Van Jehova's getuige naar pornoster! Moet kunnen!

Op latere leeftijd raakte ze geïnteresseerd in SM en kwam via een club in Den Haag op het idee om zelf video's op bestelling te maken. Tevens verkocht Kim haar foto's via advertenties in de krant. Van het een kwam het ander en ze kwam in contact met het blad Tuk en werd 'brievenredactrice'. In deze rubriek kon de lezer vragen stellen aan Kim en met een beetje geluk beantwoordde zij ze persoonlijk!

Lekker gemaakt door dit succes is zij haar eigen seksblad begonnen: Kim's Kontakten. Hierin werkt zij, zoals ze zelf zegt, met mensen die het puur voor hun hobby doen. In het blad tref je naast spannende verhalen en heel veel contactadvertenties, natuurlijk ook hele mooie foto's aan. 

Wat haar zo speciaal maakt is denk ik dat ze écht is; dit in tegenstelling tot heel wat anderen uit dezelfde sector. 

Kim Holland

Klik voor een groter plaatje

Ik heb haar voor het eerst gezien op televisie bij Menno Buch's "Sex voor de Buch". Natuurlijk ervaar je haar het beste 'live'. Dit is mogelijk in haar 'Kim's Tuk Café'. Hier wordt ze bijgestaan door een stel leuke meiden die geheel uit de kleren gaan en je een gave show geven. Persoonlijk vind ik de shows van Kim zelf altijd het hoogtepunt; wat voor voorwerpen ze er allemaal in stopt, moet je zelf maar gaan bekijken! Je hebt gegarandeerd een leuke avond en wellicht nog meer...

Voor informatie en foto's over Kim kun je op haar eigen site kijken: www.hotholland.com

Verder heb ik ook veel informatie gevonden op deze pagina: http://www.privatetv.net/KIM_S_WORLD/kim_s_world.html

 

Mocht je nog geen genoeg krijgen van deze prachtige vrouw, dan kun je haar wekelijks vinden in het blad 'Aktueel', in de brievenrubriek. Soms gooit ze er zelfs wat foto's tegenaan...Ook was zij pas nog te bewonderen in 'Big Brother Vips' en natuurlijk loop je de kans haar tegen haar lekkere lijf te lopen op een of andere erotische beurs...Nee Kim is niet gewoon geil, maar ook nog mediageil, dus dat zit wel goed!

 

 

            

terug naar de vorige pagina